Головна Новини Суспільство події Повідомили орієнтовну кількість росіян, які потрапили в полон
commentss НОВИНИ Всі новини

Повідомили орієнтовну кількість росіян, які потрапили в полон

Створення статистики поки ускладнене

10 березня 2022, 22:50 comments3565
Поділіться публікацією:

За 15 днів  війни  наші військовослужбовці взяли в полон більше пів тисячі російських військових, що мали намір  воювати проти нашої країни.  Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на Офіс президента. 

Повідомили орієнтовну кількість росіян, які потрапили в полон

ЗСУ взяли в полон 22 танкісти елітної частини РФ (фото з відкритих джерел)

Як зазначено в оприлюдненій інформації, такі статистичні дані є утрудненими. Адже  є чимало  осередків, де відбулись  прямі  бойові  зіткнення і полонені потрапляють до різних  наших  частин. Сьогодні  не  має можливостей  такі дані  оперативно занести до  однієї  таблиці 

За наявними  даними – зараз російських  полонених близько 500-700.

Важливо, що за словами радника голови Офісу президента України Олексія Арестовича,  в полон потрапило за два тижні війни 250-300 російських військовослужбовців "строковиків".

Так само в нашій країні озвучують ідею створення таборів для полонених окупантів. 

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ України Євгенія Єніна, з полоненими з Росії  в нашій країні  поводитимуться так, як  засвідчено це в  нормах міжнародного гуманітарного права. За якийсь час їх працю будуть використовувати, відновлюючи об’єкти  вітчизняної економіки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що під Харковом взяли в полон елітну бойову частину російської армії3 березня, у Харківській області в полон українським військовослужбовцям здалися одразу 22 танкісти Таманської "елітної" танкової дивізії. Про це на своїй Facebook — сторінці повідомив журналіст Юрій Бутусов. Українські бійці затримали 22 солдатів й разом з ним заступника командира 1-го танкового полку з озброєння та командира танкового батальйону цього ж полку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини