Головна Новини Суспільство події Потрапила до Книги рекордів Гіннеса за 12 - сантиметровий язик: хто є його володарем(ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрапила до Книги рекордів Гіннеса за 12 - сантиметровий язик: хто є його володарем(ВІДЕО)

Язик собаки на прізвисько Зої є найдовшим у світі. За це її додали до Книги рекордів Гіннеса

12 червня 2023, 14:45
Поділіться публікацією:








Такою новиною поділилися представники Guinness World Records, пишуть "Коментарі".

Потрапила до Книги рекордів Гіннеса за 12 - сантиметровий язик: хто є його володарем(ВІДЕО)

У США собака потрапила до Книги рекордів Гіннеса

Зої — помісь лабрадора і німецької вівчарки. Довжина її язика становить 12,7 сантиметра, а це 5 дюймів. Тож, собаку офіційно занесли до Книги рекордів Гіннеса.Пса господарі Метейрі Седі та Дрю Вільямс із США завели, коли Зої було 6 тижнів. Уже тоді було помітно надто довгий язик у цуценяти.

"Ми думали, що вона обов'язково доросте до цього, але вона, очевидно, цього не зробила. Вона має величезний язик порівняно з її тілом", — зауважила господарка собаки.

​Загалом, Зої характеризують як добру, привітну собаку. Вона дуже любить людей та увагу. Трапляється, якщо їй сподобається хтось, володарка найдовшого у світі язика, може з ніг до голови облизати перехожого.

Собака, перевищила рекорд, встановлений англійським сетером, на ім'я Бісбі з Тусона, штат Аризона. Його язик був довжиною 9,4 сантиметра.


Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Скільки коштує острів "Піратів Карибського моря": райський куточок, де знімали зірковий фільм — продають Зірковий куточок на Багамах, де знімали пригодницьку стрічку "‎Пірати Карибського моря" виставили на продаж.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Життя довжиною в століття: 102-британка розкрила секрети довголіття Джойс Джекман, що проживає в будинку-інтернаті Сільверспрінгс у Торрінгтоні, 9 травня відзначила свій 102-й день народження. Співробітникам будинку людей поважного віку, пенсіонерка розповіла як прожити життя, довжиною — у понад 100 років. За її словами, для цього необхідні три інгредієнти: "шоколад, хороший секс та вино", які є життєво-необхідними для довголіття. Сьогодні, Джойс ще може розгадувати кросворди, читати пресу та розважати персонал закладу, де вона проживає – своїм гумором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини