Головна Новини Суспільство події Життя довжиною в століття: 102-британка розкрила секрети довголіття
commentss НОВИНИ Всі новини

Життя довжиною в століття: 102-британка розкрила секрети довголіття

Джойс Джекман, що проживає в будинку-інтернаті Сільверспрінгс у Торрінгтоні, 9 травня відзначила свій 102-й день народження

27 травня 2023, 23:05
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на  The Daily Star.

Життя довжиною в століття: 102-британка розкрила секрети довголіття

Джойс Джекман. Фото The Daily Star

Співробітникам будинку людей поважного віку, пенсіонерка розповіла як прожити життя, довжиною — у понад 100 років. За її словами, для цього необхідні три інгредієнти: "шоколад, хороший секс та вино", які є життєво-необхідними для довголіття. Сьогодні, Джойс ще може розгадувати кросворди, читати пресу та розважати персонал закладу, де вона проживає – своїм гумором.

"Джойс – улюблена мешканка будинку – вона завжди смішить нас своїм фантастичним почуттям гумору і поглядом на життя. Було чудово бути частиною її особливого дня", — зауважила Джоанн Рікс, домашній менеджер Сільверспрінгс.

Привітати довгожительку прийшли і її рідні. Усі разом їли святковий торт та випили трохи ігристого, зауважують співробітники будинку-інтернату для поважних людей. Джойс була настільки щасливою у цей день, що не хотіла аби свято закінчувалося, додають вони.

"Ми мали честь підняти келих хересу за неймовірне життя Джойс і вважаємо за честь мати її частиною нашої сім'ї Сільверспрінгс", — зауважила Джоанн Рікс.

Джойс пережила свого чоловіка Теренса Джекмана, дітей у подружжя не було. Третину життя, жінка працювала у кондитерській. А під час Другої світової, вступила до лав Королівських військово-повітряних сил.

Читайте також на сайті "Коментарі", — У столиці на акторку "Сватів" Анну Кошмал напали невідомі: дівчину намагалися дістати з автівки Дорогою додому українська телезірка Анна Кошмал ледь не стала жертвою неврівноважених чоловіків. Ті, намагалися розбити скло у її машині та почали погрожувати.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Зірку бразильських серіалів знайшли мертвим, у скрині під землею В Бразилії знайшли тіло відомого актора Джефферсона Мачадо. Його шукали з січня поточного року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини