Головна Новини Суспільство події Посол США назвала три головні реформи для України: вплинуть на підтримку у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол США назвала три головні реформи для України: вплинуть на підтримку у війні

Американський посол озвучила три основні реформи для України, щоб підтримати впевненість США, країн ЄС та інших союзників щодо допомоги у війні.

6 грудня 2023, 15:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Посол США в Україні Бріджит Брінк розповіла про три основні реформи, при виконанні яких Україна зміцнить довіру союзників та посилить їх бажання допомогти Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Укрінформ".

Посол США назвала три головні реформи для України: вплинуть на підтримку у війні

Посол США Бріджит Брінк про необхідні реформи для України. Фото з відкритих джерел

Під час виступу на всеукраїнському антикорупційному форумі "Доброчесність — майбутнє української державності" американський посол Бріджит Брінк назвала головні реформи, які допоможуть Україні позитивно вплинути на США та ЄС:

  • Боротьба з корупцією;
  • Реформа системи правосуддя;
  • Корпоративне управління.

"Це наша рекомендація, рішення, як рухатися далі, залежить від українського керівництва і народу", — пояснила Бріджит Брінк.

Посол США зауважила про важливі кроки, які Україна робить на шляху до виконання цих реформ, зокрема це стосується посилення незалежності САП, НАБУ, а також обрання нових суддів для Вищого антикорупційного суду, які пройшли через прозорий конкурс.

"Це дуже важливо, щоб підтримати впевненість США, країн ЄС та інших партнерів і союзників у необхідності продовжувати допомагати та інвестувати в Україну", — сказала Бріджит Брінк.

Нагадаємо, що на початку листопада Бріджит Брінк вказала на деякі проблеми з корупцією в Україні, однак пояснила, що така ситуація присутня на всьому просторі колишніх країн СРСР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США опублікували новий звіт, який показав, чи існує в Україні корупція щодо виділеної допомоги від Сполучених Штатів.

Також "Коментарі" писали про 10 найбільш корумпованих країн світу у 2023 році. Чи потрапила у список Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини