Головна Новини Суспільство події Чи існує розкрадання допомоги США в Україні: новий звіт республіканців
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи існує розкрадання допомоги США в Україні: новий звіт республіканців

У США опублікували звіт, який показав, чи існує в Україні корупція щодо виділеної допомоги від Сполучених Штатів.

6 грудня 2023, 11:15 comments4886
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вищі члени Палати представників республіканців представили звіт про "план перемоги в Україні". У документі також подані дані перевірок про нецільове використання чи розкрадання допомоги США для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Fox News.

Чи існує розкрадання допомоги США в Україні: новий звіт республіканців

Новий звіт США про корупцію та розкрадання допомоги в Україні. Фото з відкритих джерел

У новому звіті від республіканців вказано, що наразі інспекції перевірок не виявили жодних корупційних чинників щодо допомоги Україні від Сполучених Штатів.

"Станом на листопад 2023 року Генеральні інспектори Міністерства оборони США та USAID не виявили жодного значного перенаправлення, розкрадання чи нецільового використання допомоги США Україні", — вказано у документі республіканців.

Звіт сформований на основі 96 поточних та запланованих перевірок з 20 відомств, які здійснюють моніторинг, аудит та дають оцінку діяльності пов’язаною з допомогою Україні. З них повністю завершено було 39 перевірок.

Автори документи вказують, що звіт про відсутність розкрадання допомоги США для України має зняти занепокоєння в американських чиновників, які критикують корупцію в Україні та не схвалюють виділення нового пакету.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джо Байден критикує Конгрес США, який не може ухвалити рішення про новий пакет допомоги Україні. Республіканці наполягають на включення пункту про додаткове фінансування захисту кордонів США у великий пакет допомоги на понад 100 млрд доларів для України та Ізраїлю, однак демократи проти такого рішення.

Також "Коментарі" писали, що у Держдепартаменті розповіли, що означає для США перемога України у війні проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

7 грудня 2023, 20:44

Партия 5.10, Cамыми значними ворогами були попередні президенти і їх назначенці зборище ворогів в ВР особливо в опозиції

Юрій

7 грудня 2023, 20:36

Партия 5.10, Це що 5 колона ? І призначити "обранців народу" бойко з шухричем ? Щось пропонуйте Хочете петю ? Так у нього вже був шанс стати гетьманом з2014по2019р , але ж він обкрадав армію, окацапив владу, розігнав Саакашвілі Саквералідзе і ін. , зміцнив московський патріархат на користь путіну при цьому в вишиванці українською аж штанів вискакував декларував про ... та ні про що..

фєдя

6 грудня 2023, 20:00

Виkонайте Будапештсьkий меморандум.

Партия 5.10

6 грудня 2023, 19:50

Ложь, одни яйца по 17 грн чего стоят, хотя это все "мелочи". Давно пора кончать сиплую Зелегниду и все кодло вокруг него ! Это и есть самые большие враги Украины

Владимир

6 грудня 2023, 18:30

Олекс, ні в якому разі !

Олекс

6 грудня 2023, 17:08

А ви ще сумніваєтеся ...


Новини