Головна Новини Суспільство події Порошенко відмовився давати покази: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко відмовився давати покази: що відомо

Петро Порошенко прийшов до ДБР, але не дав показів

31 січня 2022, 11:50
Поділіться публікацією:

Петро Порошенко прибув на допит 31 січня, але відмовився давати покази слідчому. Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідування (ДБР).

Порошенко відмовився давати покази: що відомо

Петро Порошенко, фото з відкритих джерел

Відомо, що лідер партії "Європейська солідарність" повідомив слідчого ДБР про відмову ставити підпис на протоколі. Відмови були документально зафіксовані, говорять в прес-службі.

П’ятого президента України, народного депутата викликали у так званій "вугільній справі" про закупівлю вугілля з шахт на територіях, що непідконтрольні українському уряду. В рамках провадження, відкритого за частиною 2 статті 28, частиною 1 статті 111 (державна зрада) та частиною 2 статті 28, частиною 1 статті 258-3 (сприяння діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України, триває.

Київський апеляційний суд прийняв рішення в п'ятницю, 28 січня, про те, що засідання з розгляду апеляції прокуратури переноситься на 11 лютого. Раніше генеральний прокурор розповіла, що буде подавати апеляцію щодо міри запобіжного заходу п'ятому президенту.

За її словами, підозру підписав заступник генерального прокурора, бо він координував діяльність органів досудового слідства в цьому провадженні з самого початку і був знайомий з усіма матеріалами справи.

Як повідомляв портал "Коментарі", 28 січня в Київському апеляційному суді відбулося судове засідання для розгляду апеляції щодо зміни запобіжного заходу п'ятому президенту, народному депутату Петру Порошенку. Прихильники політика провели під стінами суду мирну акцію, біля будівлі чергували нацгвардійці та поліція для забезпечення правопорядку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини