Головна Новини Суспільство події Порноакторка поскаржилась на погані дороги у Чернівцях: у мерії їй запропонували роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

Порноакторка поскаржилась на погані дороги у Чернівцях: у мерії їй запропонували роботу

Мерія Чернівців жартома запросила на роботу порноакторку

10 травня 2023, 22:55 comments2573
Поділіться публікацією:

За словами української  порноакторки Юлії  з Львівщини, яка має  псевдонім Джозефіна Джексон, і  яка нещодавно побувала в Чернівцях,  в місті  криві дороги і по них важко  пересуватись. 

 Порноакторка поскаржилась на погані дороги у Чернівцях: у мерії їй запропонували роботу

Джозефіна Джексон (фото з відкритих джерел)

Керівник  департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької мерії Григорій Прохоренко відразу зреагував на скаргу, яку висловила порноакторка  і жартома пропонує їй  працевлаштування  в його службі, яка відповідає за шляхи в Чернівцях. 

"З великою цікавістю ознайомився з дописом пані Джозефіни. І що я можу сказати... У департаменті інфраструктури є вакансія головного спеціаліста сектору поточного ремонту. Це гарна можливість себе реалізувати поза знімальними майданчиками, адже кар'єра акторки не вічна, як і криві дороги в Чернівцях. А зараз без жартів. Маєте бажання долучитися до творення "прямих" доріг міста? Тоді пишіть мені в особисті – детальніше розповім про ЗП, права та обов'язки", — пише автор в своєму повідомленні. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Чернівцях чоловік хотів вбити дружину та трьох дітей. В місті Чернівці 11 років в колонії відбуватиме 40-річний горе-батько, який,  під час сімейного скандалу вилив бензин на 16-річну дочку. Дитина спалахнула, як свічка. Про це інформує прокуратура Чернівецької області.  Як встановили слідчі, що розслідували цей кримінал,  на Буковині, в одному з населених пунктів, почало сваритись подружжя. Дочка, якій було 16 років, почала заступатись за матір. Тоді сімейний дебошир вилив на неї та в кімнату бензин. Юнка була неподалік запаленої печі і від вогню звідти  почала сама горіти. В результаті, вона  мала опіки на обличчі, в ділянці шиї, та попекла кисті рук. Злякавшись того, що наробив, агресивний батько втік з дому. Незабаром його знайшли працівники поліції.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини