Головна Новини Суспільство події У Чернівцях чоловік хотів вбити дружину та трьох дітей: облив доньку бензином і вона загорілась
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівцях чоловік хотів вбити дружину та трьох дітей: облив доньку бензином і вона загорілась

Дівчина стояла близько до печі та випадково загорілася

30 грудня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

В місті Чернівці 11 років в колонії відбуватиме 40-річний горе-батько, який,  під час сімейного скандалу вилив бензин на 16-річну дочку. Дитина спалахнула, як свічка. Про це інформує прокуратура Чернівецької області.

У Чернівцях чоловік хотів вбити дружину та трьох дітей: облив доньку бензином і вона загорілась

Суд покарав палія (фото з відкритих джерел)

 Як встановили слідчі, що розслідували цей кримінал,  на Буковині, в одному з населених пунктів, почало сваритись подружжя. Дочка, якій було 16 років, почала заступатись за матір. Тоді сімейний дебошир вилив на неї та в кімнату бензин. Юнка була неподалік запаленої печі і від вогню звідти  почала сама горіти. В результаті, вона  мала опіки на обличчі, в ділянці шиї, та попекла кисті рук. Злякавшись того, що наробив, агресивний батько втік з дому. Незабаром його знайшли працівники поліції.

 Як зазначено в повідомленні обласного наглядового відомства, представник прокуратури під час судового розгляду справи, переконав головуючого на процесі, що цей мешканець Чернівецької області надзвичайно агресивний. Адже, перебуваючи під дією спиртного, хотів вбити жінку та трьох власних діток.

 Тепер сімейний бешкетник відбуватиме 11 років покарання за те, що зазіхнув на життя найрідніших людей.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернівецькій області затримали митника, який збив на смерть 21-річну дівчину, й одразу відпустили. На Буковині поліціянти забрали, а потім швидко випустили 28-річного працівника митниці, що підозрюється в смертельній автотрощі. За інформацією поліцейських, він не був в розшуці. Працівники місцевої поліції отримали інформацію, що в закладі населеного пункту Новоселиця знаходиться службовець митниці, який влітку скоїв смертельну автотрощу та самовільно залишив місце злочину. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини