Головна Новини Суспільство події Поплатився за службу окупантам: у екс-нардепа арештували майна на 150 млн
commentss НОВИНИ Всі новини

Поплатився за службу окупантам: у екс-нардепа арештували майна на 150 млн

Євген Балицький ніколи не приховував своїх проросійських поглядів

4 серпня 2022, 19:14 comments3819
Поділіться публікацією:

До останнього дня колишній народний депутат від "Опоблоку" та екс-регіонал Євген Балицький з усіх можливих медійних майданчиків намагався виправдовувати військові дії Кремля, виправдовувати та вихваляти політику Путіна. Тепер, після своєї зради Батьківщини, правоохоронці наклали арешт майно екс-парламентарію. Як виявилося, колишній народний обранець зовсім не бідний. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба СБУ.

Поплатився за службу окупантам: у екс-нардепа арештували майна на 150 млн

Євген Балицький. Фото: із відкритих джерел

Повідомляється, що заарештовано майно (у тому числі 4 повітряні судна малої авіації, що знаходяться у Київській обл.), а також корпоративні права, що належать Балицькому та його сім'ї на загальну суму понад 149 млн грн.

Українським спецслужбам стало відомо, що за підписом Балицького на тимчасово окупованих територіях Запорізької області вийшло "розпорядження" про створення тимчасової окупаційної адміністрації.

Також йдеться, що в результаті псевдопідприємству "Державний зерновий оператор" було протизаконно передано майно 7 агропромислових комплексів та зернових терміналів на території Запорізької області, що тимчасово захоплена рашистами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — економіка України у комі: хто за це відповідає – чи на своєму місці міністр економіки Свириденко.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія хоче виставити Україну країною-терористом: чого добивається Кремль – на кого це розраховано? Чи може бути, що РФ намагається створити базу для визнання України країною-терористом? Експерти відповіли на ці запитання у ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини