Головна Новини Суспільство події Попереду ще багато випробувань: Резніков звернувся до українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Попереду ще багато випробувань: Резніков звернувся до українців

Міністр оборони розповів про ситуацію в Україні станом на 21 березня

21 березня 2022, 11:45
Поділіться публікацією:

Олексій Резніков повідомив, яка наразі ситуація в державі, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів. Зокрема, за його словами, українська армія знищила майже повністю низку "елітних" російських танкових, десантно-штурмових, інженерних й інших підрозділів та їх керівництво.

Попереду ще багато випробувань: Резніков звернувся до українців

Фото ілюстративне / Pixabay

Ворог зазнає втрат й в техніці: 97 літаків, 121 гелікоптер, 45 засобів ППО, 498 танків, понад 1500 броньовиків, реактивних систем залпового вогню — 80 та багато іншого.

Окупанти отримують відсіч на Чернігівщині та Сумщині, під Харковом, на Миколаївщині, Херсонщині та Луганщині. Зокрема, завдяки захисникам Маріуполя вдалося врятувати тисячі життів українців.

"Величезна роль у тому, що плани ворога зруйновані, а наша оборона стає активнішою – у героїчних захисників Маріуполя. Завдяки їхній самовідданості і надлюдській мужності врятовано десятки тисячі життів по всій України. Маріуполь сьогодні рятує і Київ, і Дніпро, і Одесу. Усі повинні це розуміти. Не треба мати ілюзій. Попереду ще багато випробувань", — наголосив міністр.

Наразі в ООН визнають, що війна в  Україні матиме негативні наслідки для продовочої безпеки у світі та посилить міграційну кризу для Європи. Серед хороших новин й те, що Міноборони передав військовим закуплені 51 тисячу бронежилетів 4 класу захисту за стандартами НАТО.

Наразі наша держава тримає оборону від чисельного противника, загроза залучення білоруських військ до війни та їх наземне вторгнення залишається. Є втрати й з боку України. Все це має вплив й на економіку, тож, на думку міністра, ситуація непроста.

Наразі працюють на захист держави усі, хто відновив роботу, сплачує в бюджет податки, працевлаштовує земляків, допомагає армії, переселенцям та виконує свої обов'язки. Адже фронти наразі в українців різні, але всі працюють на перемогу.

Як повідомляв портал, "Юнармію" з окупованого Криму можуть кинути на поле бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини