Головна Новини Суспільство події Помер заслужений артист України
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер заслужений артист України

Володимир Коциловський помер всього через пару днів після свого дня народження

11 січня 2021, 12:01 comments1242
Поділіться публікацією:

Поточний рік, хоч він тільки почався, вже встиг забрати життя багатьох відомих і талановитих людей. У цей список увійшов і заслужений артист України Володимир Коциловський. Його серце зупинилося на 60 році життя. Про це повідомляється в Мережі.

Помер заслужений артист України

Помер український артист Володимир Коциловський - фото: Голос Прикарпаття

У неділю, 10 січня, артист помер в одній з Львівських клінік. Відомо, що в осені минулого року Коциловський лікувався в обласній клінічній лікарні. Лікарі поставили йому діагноз миелофиброза. Ця хвороба є рідкісною формою лейкозу (рак крові). На превеликий жаль, дива не сталося і хвороба перемогла, забравши його життя. До слова, останнім часом Володимир давав благодійні концерти. Вони були організовані для порятунку людей, що борються з різними важкими захворюваннями.

Все своє життя Володимир Коциловський присвятив творчості та музиці. Він закінчив консерваторію у Львові, після чого став солістом в музично-драматичному театрі ім. Юрія Дрогобича. Крім того, він керував ансамблем "Галич" в 1991 році. А за кілька років до цього Володимир був одним з учасників концертів в зоні Чорнобильської АЕС. Опісля  артист безліч разів ставав учасником Бойківських фестивалів. У 2005 році він став керівником гурту "Львівський вояж".

Колегам, друзям і близьким дуже нелегко змиритися з такою втратою. У соціальній мережі, під звісткою про смерть Володимира Коциловського, зараз кожен може висловити співчуття. 

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що відомий на всю країну екс-нападник українського футбольного клубу "Шахтар" помер, а також про смерть 101-річного вченого, який був одним з розробників радянської атомної бомби.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини