Головна Новини Суспільство події Поліція надала охорону доньці Фаріон: чи були замахи на вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція надала охорону доньці Фаріон: чи були замахи на вбивство

У рамках кримінального провадження щодо доньки Ірини Фаріон Софії Семчишин застосовані заходи безпеки

14 серпня 2024, 15:28
Поділіться публікацією:

Софія Семчишин, донька відомої мовознавиці Ірини Фаріон, тепер перебуває під поліцейським захистом. Це сталося після трагічної смерті її матері. Заходи безпеки, організовані поліцією Львівської області, мають на меті забезпечити безпеку Софії через потенційні загрози, пов'язані зі справою її матері. Про це повідомляє Укрінформ.

Поліція надала охорону доньці Фаріон: чи були замахи на вбивство

Поліція надала охорону доньці Фаріон

Олена Бережна, речниця поліції, підтвердила, що зараз Софія знаходиться під охороною в рамках кримінального провадження, що було розпочато після вбивства її матері. За її словами, все відбувається відповідно до закону про захист учасників кримінального процесу.

"У рамках кримінального провадження щодо доньки Ірини Фаріон Софії Семчишин застосовані заходи безпеки силами працівників поліції ГУНП у Львівській області. Такі заходи вживаються відповідно до Закону "Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві", — зазначила Бережна.

Подробиці не розголошуються, але реакція на цю ситуацію викликала обговорення серед громадськості та правозахисників, які вимагають не лише розслідувати смерть Ірини Фаріон, але й забезпечити безпеку її доньки.

Поліція продовжує розслідування вбивства і закликає громадськість допомогти будь-якою інформацією, що може бути корисною.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Суд дав дозвіл на перегляд телефонних записів у справі вбивства відомої мовознавиці Ірини Фаріон. Відповідне рішення 8 серпня ухвалив слідчий суддя Галицького районного суду Львова, відкривши шлях для аналізу телефонних даних В’ячеслава Зінченка, підозрюваного у цьому резонансному злочині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини