Головна Новини Суспільство події Поліція готується проводити "рейди": кого будуть ловити
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція готується проводити "рейди": кого будуть ловити

Поліція буде проводити "рейди" для контролю за носінням масок

9 вересня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Поліцейські готуються посилювати контроль за дотриманням масочного режиму та інших протиепідемічних заходів. Як передає видання "Коментарі", про це стало відомо з інтерв'ю головного державного санітарного лікаря Ігоря Кузіна медичному експерту ЮНІСЕФ Катерині Булавіновій.

Поліція готується проводити "рейди": кого будуть ловити

Патруль Нацгвардії. Фото - пресслужба НГУ

На думку Ігоря Кузіна, послаблення не буде нікому. Вже проведена досить планомірна робота з Національною поліцією. Є розуміння з боку правоохоронців, тому контроль за дотриманням протиепідеміологічних норм серйозно посилиться. Ігор Кузін впевнений, що копи будуть чудово виконувати свою роботу.

Санлікар зазначив, спочатку будуть проходити показові рейди. Наприклад, будуть відправлені наряди поліції в аеропорт "Бориспіль", де на сьогоднішній день ніхто не дотримується протиепідемічних норм. А далі такі ж рейди будуть проведені в інших місцях масового скупчення людей, в областях також будуть проведені спочатку показові рейди.

Ігор Кузін нагадав, ніхто не відміняв правило про те, що носіння масок у магазинах, кінотеатрах, торгових центрах є обов'язковим. Маска на підборідді не є стовідсотковою гарантією, що людині вдасться уникнути відповідальності.

У МОЗ нагадують, що "зелена зона" карантину, в якій сьогодні офіційно перебуває Україна, не означає повну відсутність карантину, це лише ослаблення обмежень, тому носіння масок ніхто не відміняв. Ігор Кузін попередив, що за неносіння масок доведеться відповідати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МОЗ представили "зелений" і "жовтий" внутрішні COVID-сертифікати про вакцинацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пенсіонер

9 вересня 2021, 15:45

В першу чергу такі рейди неохідно проводити в автобусах міських і приміських , більшість пасажирів їздять без масок , а там найбільша їмовірність підхопити Covid


Новини