Головна Новини Суспільство події Полиці тримаються на "чесному слові": мережа сміється з сервісу у поїзді "Одеса-Чернівці" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Полиці тримаються на "чесному слові": мережа сміється з сервісу у поїзді "Одеса-Чернівці" (ВІДЕО)

Пасажири поїзда, що прямував з Одеси до Чернівців, поскаржилися на якість послуг і показали всі "принади" поїздки

16 січня 2022, 09:20
Поділіться публікацією:

Українці скаржаться, що "Укрзалізниця" періодично підвищує вартість залізничних квитків, але обслуговування у поїздах бажає кращого. У Telegram-каналі Новини. Live Odesa з'явилися відео, на яких зображені "принади" поїздки у пасажирському поїзді "Одеса-Чернівці".

Полиці тримаються на "чесному слові": мережа сміється з сервісу у поїзді "Одеса-Чернівці" (ВІДЕО)

Мережу розсмішив сервіс у поїзді "Одеса-Чернівці" (фото з відкритих джерел)

Люди у соціальних мережах поділилися своїми враженнями, зазначивши, що верхні полиці у поїзді тримаються на "чесному слові", а на деяких нижніх зовсім немає кріплень, тому їх доводилося страхувати "підручними засобами".

На кадрах із плацкартного вагона видно, як провідник підставляє під нижню бічну полицю відро з ковдрою, таким чином "страхуючи" від того, щоб вона не провалилася.


А ще одна пасажирка самостійно намагалася зафіксувати верхню полицю, щоб вона не злетіла з кріплень.

У мережі сміються, що з такими "підручними засобами" на нижній полиці спати стало надійніше та що це черговий лайфхак: "Ну нормально так. З відром надійніше", "Дай Бог здоров'я "Укрзалізниці" за те, що ви доїхали...", "Сервіс".

Нагадаємо, що інновації дісталися й України. Вперше "Укрзалізниця" запустила двоповерховий електропотяг чеського виробництва. З 30 грудня пасажири, які планують свої поїздки з Києва до Львова та назад, можуть скористатися електропоїздом Skoda.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що клієнт "Укрзалізниці", працівник медіа Ілля Лихотоп у соціальних мережах розповів, як потрапити до поїзда без COVID-сертифіката та чи реально "домовлятися" з провідниками.

Читайте також, що подорожчання квитків на потяги в Україні у 2022 році поки що не передбачено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини