Головна Новини Суспільство події В Україні запускають двоповерховий поїзд: коли вийде на рейси
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запускають двоповерховий поїзд: коли вийде на рейси

Потяг слідуватиме з Києва до Львова

30 грудня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Інновації дісталися й до України. Вперше "Укрзалізниця" запускає двоповерховий електропотяг чеського виробництва. Потяг вирушатиме з Києва о 16:41, а до кінцевої зупинки у Львові він прибуватиме о 00:45. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на офіційне повідомлення "УЗ".

В Україні запускають двоповерховий поїзд: коли вийде на рейси

Електропоїзд. Фото: РБК-Україна

З 30 грудня пасажири, які планують свої поїздки з Києва до Львова та назад можуть скористатися електропоїздом Skoda. Двоповерховий електропоїзд – це не лише комфортно, а й цікаво. Окрім киян та львів'ян електропоїздом можуть скористатися і пасажири з інших регіонів. Поїзд робитиме зупинки у Вінниці, Хмельницькому, Тернополі та інших населених пунктах шляхом свого прямування.

Загалом у електропоїзді будуть 6 вагонів. Тому з місцями проблем не повинно бути.

В "Укрзалізниці" розповідають, що кожен пасажир зможе скористатися розеткою із USB-входом. Вони розташовані біля кожного місця. Також у головних вагонах для зручності батьків із дітьми є пеленальні столики. Кожен вагон обладнаний пандусами. Існують спеціальні місця для людей з обмеженими фізичними можливостями.

У кожному вагоні встановлено сучасні камери відеоспостереження, працює кондиціонер, вентиляційна система. Для зручності пасажирів — вакуумні туалети.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Міністерстві інфраструктури мають амбітні плани щодо модернізації "Укрзалізниці" . Головний пріоритет – це зручність та безпека пасажирів. У рамках програми "Велике будівництво" до 2024 року обіцяють збудувати 20 тисяч вантажних вагонів, до 2028 – ще 25,8 тисячі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.uz.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини