Головна Новини Суспільство події Поліцейські розповіли, як не стати жертвою вуличних грабіжників
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліцейські розповіли, як не стати жертвою вуличних грабіжників

Правоохоронці радять не діставати на в людних місцях великі суми коштів та коштовності

17 січня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

Правоохоронці дали слушні поради українцям, як не потрапити на гачок вуличних злодіїв, зберігши при собі свої заощадження. Як передає видання "Коментарі", список рекомендацій представили в патрульній поліції Київської області.

Поліцейські розповіли, як не стати жертвою вуличних грабіжників

Вуличні грабіжники. Фото з відкритих джерел

Поліцейські розповідають, якщо люди дотримуватимуться певних правил, тоді своє майно вдасться зберегти, не допустивши, щоби злочинці ним заволоділи.

Перше правило — намагайтеся не "світити" там, де багато людей, свої коштовності, прикраси, великі суми грошей. Заздалегідь треба подбати про те, щоб на виду не діставати великі купюри. Друге правило – якщо ви йдете додому із великою сумою коштів, намагайтеся заздалегідь продумати свій шлях руху. Третє — якщо так вийшло, що вам потрібно йти по погано освітленій вулиці, то намагайтеся рухатися швидко і ближче до її середини. Четверте – уникайте того маршруту, де немає людей. П'яте – якщо виявили, що за вами хтось іде, постарайтеся одразу ж зайти в магазин чи аптеку. Шосте правило — якщо біля вас хтось зупинився на автомобілі та просити підказати дорогу, то відповідайте, дотримуючись дистанції. Сьоме – постарайтеся, щоб біля будинку вас хтось зустрів, а якщо побачили незнайомих людей біля під'їзду, то дочекайтеся, поки людина першою зайде в під'їзд або ви дочекаєтеся когось знайомого.

Правоохоронці також зазначають, якщо вам все ж таки не вдалося уникнути нападу, то відразу ж потрібно дзвонити 102, звертаючись за допомогою до поліції.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Нацполіції розповіли, з якого місяця поліцейські матимуть підвищені зарплати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Roman

17 січня 2022, 18:35

Никакие советы не помогут, если на вас "положили глаз" полицейские.

Роман

17 січня 2022, 15:59

да менты сами отожмут что хотят


Новини