Головна Новини Суспільство події Поклонську звільняють з посади: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Поклонську звільняють з посади: що відомо

Підготовлено наказ президента рф щодо звільнення Поклонської з посади

13 червня 2022, 12:35
Поділіться публікацією:

В понеділок, 13 червня, стало відомо, що Наталю Поклонську звільняють з посади, яку вона обіймала в рф після того, як почала співпрацювати з окупаційною владою в анексованому Криму. Про це повідомляється на каналі нардепа Дениса Маслова.

Відповідно до наказу президента росії від 13 червня 2022 року № 374 Поклонську звільняють з посади заступника керівника Федерального агенства у справах Співдружності незалежних держав, співвітчизників, які проживають за кордоном та міжнародній гуманітарній співпраці. вказано, що наказ набирає чинності з дня підписання. На цю посаду вона була призначена в лютому 2022 року.

Наразі ж Поклонська є депутаткою Державної Думи Федеральних зборів російської федерації VII скликання.

В Україні розслідується справа проти Поклонської. Нагадаємо, що до 2016 року вона обіймала посаду "прокурора" Криму. За рішенням Київського апеляційного суду дозволено затримання підозрюваної у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частини 4 статті 28, частини 1 статті 109 ("Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади"), частини 4 статті 28, частини 3 статті 110 ("Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України"), частини 1 статті 111 ("Державна зрада"), частини 1 статті 255 ("Створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній") Кримінального кодексу України.

Як писав портал "Коментарі", фахівці Інституту дослідження війни в США розповіли свої прогнози щодо наступальних операцій росії в Україні та повідомили, на яких ділянках фронту окупанти мають наразі прогрес.

Поклонську звільняють з посади: що відомо

фото з соцмереж



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини