Головна Новини Суспільство події Показники COVID-госпіталізації ростуть: в МОЗ «беруть на олівець» перші 6 областей
commentss НОВИНИ Всі новини

Показники COVID-госпіталізації ростуть: в МОЗ «беруть на олівець» перші 6 областей

Уже в шести регіонах країни епідеміологічні показники перебувають не в межах норми

14 вересня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Станом на ранок 14 вересня всі регіони України знаходяться в "зеленій зоні" адаптивного карантину. Проте, шість областей вже викликають тривогу в Міністерстві охорони здоров'я, адже там епідеміологічні показники перебувають на межі норми. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на дані Міністерства охорони здоров'я.

Показники COVID-госпіталізації ростуть: в МОЗ «беруть на олівець» перші 6 областей

Лікарня Фото з відкритих джерел

Серед тих областей, які найбільше викликають занепокоєння за рівнем госпіталізації хворих з коронавірусом: Вінницька, Волинська, Закарпатська, Львівська, Миколаївська та Одеська області. Якщо ж говорити окремо по кожній з областей, то у Вінницькій області суттєво збільшилася динаміка госпіталізації хворих на коронавірус. Зараз вона трохи вище 56%. Хоча раніше становила 37%. Викликає занепокоєння ситуація у Волинській області, де цей показник становить майже 65%. Хоча раніше коливався в межах 62%. Також в цьому списку Закарпатська область, де динаміка госпіталізації на рівні 55,6%. Зашкалюють показники госпіталізації у Львівській області. Зараз цей показник на позначці 84,6%. Хоча ще не так давно він був на рівні 70%. У Миколаївській області показник госпіталізацією майже 54%. Тут відзначається великий стрибок госпіталізації, тому як ще недавно він був на рівні 14%. Також серед областей, які викликають занепокоєння, Одеська область. Там показник дорівнює 57,5%.

Нагадаємо, що в Міністерстві охорони здоров'я вважають, що допустима норма — до 50% госпіталізації. Все, що понад — це вже йде понад норму.

Читайте також на "Коментарях" — область на Заході перейшла в "жовту зону" — що буде з роботою шкіл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини