Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: якими будуть останні вихідні літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: якими будуть останні вихідні літа

У п'яти українських областях сьогодні дощитиме

28 серпня 2020, 05:30 comments1210
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні буде переважно теплий і сонячний день. І лише в п'яти регіонах 28 серпня можливі опади (дивись карту). Про це повідомляє сайт Українського гідрометцентру.

Погода в Україні: якими будуть останні вихідні літа

Так, згідно з прогнозом погоди, під куполом циклону сьогодні опинилися Чернігів, Суми, Харків, Луганськ та Донецьк, де стовпчики термометрів показуватимуть від 20-ти до 25-ти тепла. В інших областях день обіцяє бути більш сприятливим.

У Києві сьогодні +20 ... +22 градуси і сонце. У центральних, західних і східних регіонах повітря прогріється до +25-ти градусів. Найтепліше буде на півдні: до +29-ти спеки в Одесі, Миколаєві та Сімферополі.

Синоптики кажуть, що вихідні в Україні будуть спекотними. У тих областях, де весь тиждень було свіжо з +20 градусами тепла на термометрах, завтра потеплішає. На півдні ж і зовсім буде сухо і +33 спеки.


Погода в Україні: якими будуть останні вихідні літа - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини