Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: в яких областях очікуються дощі з грозами
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: в яких областях очікуються дощі з грозами

Прогноз погоди в Україні на 28,29 і 30 липня

27 липня 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

Найближчими днями в Україні знову зміниться погода. На зміну спеці прийдуть грозові дощі. Однак же деяких областей це не торкнеться.

Погода в Україні: в яких областях очікуються дощі з грозами

Погода в Україні - фото: з відкритих джерел

За даними Укргідрометцентру, в середу, 28 липня, в західній, південній, і центральній частинах країни очікується дощова погода і грози. Без опадів залишаться лише східні області України. Температура повітря вдень у північній частині буде до 28 від 30 градусів тепла, а до ночі стовпчик термометра покаже до 19 градусів. На півдні очікується від 32 до 34 градусів вище 0. До ночі температура повітря опуститься до 21 градуса. На заході — від 27 до 29 градусів вдень і до 19 градусів вночі. У східних областях України буде спекотна погода протягом дня. Очікується до 33 градусів тепла, а до ночі — до 17.

Погода в Україні: в яких областях очікуються дощі з грозами - фото 2

У четвер, 29 липня, грозові зливи накриють всі частини країни, крім західної. Що стосується температури повітря, то в північних областях вдень вона складе від 28 до 30 градусів, а вночі до 19. У південній частині очікується від 31 до 33 градусів тепла. До ночі температура впаде до 21 градуса. На заході очікується хмарна погода і від 27 до 29 градусів тепла. До ночі буде до 17 градусів. У східних областях вдень очікується до 33 градусів, а вночі — до 17.

Погода в Україні: в яких областях очікуються дощі з грозами - фото 3

У п'ятницю, 30 липня, дощова погода буде тільки на території східних областей України. В інших частинах країни буде хмарно. Температура повітря північній частині України складе в цей день до 31 градуса, а вночі — до 18. На півдні буде від 32 до 34 градусів, а до ночі температура опуститься до 22. Західну частину очікує вдень від 28 до 30 градусів тепла і 18 градусів вночі. У східних областях буде до 33 градусів тепла вдень, а вночі — від 16 до 18.

Погода в Україні: в яких областях очікуються дощі з грозами - фото 4

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що синоптик розповів, якою буде погода до кінця літа, а також про те, що Німеччину накрили потужні зливи, в результаті яких загинули люди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини