Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: очікується похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: очікується похолодання

Сильне похолодання почнеться з вихідних

9 лютого 2021, 09:53
Поділіться публікацією:

У найближчі кілька днів в Україні знову очікуються погіршення в погоді. Деякі області продовжить засипати снігом, а деякі снігом з дощем. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні: очікується похолодання

В Україні очікується похолодання - фото: з відкритих джерел

Так, синоптики прогнозують на сьогодні, 9 лютого, сніг з дощем на території Полтави, Черкас, Кропивницького, Ужгорода та Вінниці. А в Києві, Чернігові, Сумах, Харкові, Чернівцях, Тернополі, Львові, Тернополі, Хмельницьку, Івано-Франківську, очікується сніжна погода.

На півночі України сьогодні буде від -2 до -4 вдень і -7 .. -9 вночі. На півдні очікується сонячна погода протягом дня. Температура повітря складе 8 .. 10 градусів вище 0 вдень, а вночі впаде до -1 градуса. На заході буде -1 .. -3 вдень і -5 .. -7 вночі. У східних областях країни днем буде від 0 до -2 градусів, а вночі стовпчик термометра опуститься до -8.

Згідно з даними Укргідрометцентру, найближчими днями в Україні похолодає ще сильніше. Разом з тим періодично йтиме сніг та сніг з дощем. Вже завтра, 10 лютого, на заході України очікується -4 .. — 6 градусів вдень, а вночі температура впаде до -12. У північних областях також похолодає. Вдень очікується до -8, а вночі до -16. Дощ зі снігом пройде в центральних, північних і західних областях. Така ж температура повітря протримається та 11 лютого.

У п'ятницю, 12 лютого, в західній частині країни очікується -9 .. -11 вдень і вночі. При цьому буде йти сніг. У північних областях -4 .. -6 градусів вдень і також і вночі. На півдні температура впаде до 4 градусів вдень і -1 вночі. У східних областях у цей день очікується до 7 днем і 5 вночі. На півдні та сході буде дощова погода протягом дня, а в північних, центральних і західних областях йтиме сніг.

13 лютого в Україні значно похолодає. У північній частині країни буде до 11 градусів вдень і -14 вночі. У західних областях стовпчик термометра впаде до -10 вдень і -13 вночі. На півдні похолодає до -6 вдень, а вночі до -8. У східній частині України вдень очікується -3, а вночі -5. На території всієї країни в цей день, крім південних областей, буде йти сніг.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, чому комунальні служби не можуть подолати негоду в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини