Головна Новини Суспільство події Чому комунальні служби не можуть подолати негоду в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому комунальні служби не можуть подолати негоду в Україні

Сильні снігопади накрили Україну з вчорашнього дня

9 лютого 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

В більшості областях України з вчорашнього дня розпочалися великі снігопади. Проте більшість комунальних підприємств країни не були готові до погіршення погодних умов. Найгостріша ситуація в Києві. Там як пішоходи, так і автомобілісти скаржаться на великі гори снігу, які перешкоджають руху. Чому комунальникам не вдається справитися з негодою, пояснює "Київавтодор".

Чому комунальні служби не можуть подолати негоду в Україні

Погіршення погодних умов в Україні - чому комунальники не справляються. Фото: tsn.ua

За словами організації, комунальні служби старанно виконують свою роботу. Вся проблема в рясному снігопаді, який не припиняється.

"Техніка розчищає вулиці й обробляє їх протиожеледними засобами. Але ви можете самі провести експеримент: ідеально почистити ділянку три на три метри. За 40 хвилин активного снігопаду її вже знову потрібно прибирати. А сніг у столиці не припиняється понад 15 годин. Наші служби вже обробили вулиці по 4-5 разів і продовжують це робити", – заявили у службі.

Окрім того, суміші, якими посипають автомобільні дороги, неефективні за морозу нижче одинадцяти градусів.

"Київавтодор" пропонує один вихід із ситуації — дочекатися потепління та покращення погодних умов.

Нагадаємо, що синоптики передавали похолодання та великий сніг по всій Україні на найближчі кілька днів. У зв'язку з цим, співробітники Міністерства внутрішніх справ попереджають про можливі перебої енергопостачання в окремих населених пунктах, а також до можливої зупинки транспорту на деяких дорогах.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в Українській залізниці закликали українців обирати для подорожей на цьому тижні потяги. Прес-служба відомства повідомила, що негода ніяк не вплине на рух пасажирських поїздів, таким чином жоден з рейсів не скасували й не перенесли. Подробиці про роботу поїздів читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини