Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на середу, 6 січня
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на середу, 6 січня

На крайньому заході, в північних регіонах і в Луганській області подібна погода збережеться і вдень. На дорогах очікується ожеледиця

6 січня 2021, 06:59
Поділіться публікацією:

Сьогодні в країні утримається волога погода. Скрізь, крім південних областей, вночі можливі опади у вигляді дощу з мокрим снігом. На крайньому заході, в північних регіонах і в Луганській області подібна погода збережеться і вдень. На дорогах очікується ожеледиця. У східних частинах України згуститься туман, видимість знизиться до 500 м.

Погода в Україні на середу, 6 січня

Фото: foodandmood.com.ua

У центральних областях хмарно, дощ, мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1 ... 2 ° С, вдень 3 ... 6 ° С.

На заході України хмарно, дощ, мокрий сніг. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1 ... 2 ° С, вдень 4 ... 7 ° С. У північних областях хмарно, дощ, мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -3 ... 0 ° С, вдень 3 ... 6 ° С.

На сході України хмарно, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3 ... 0 ° С, вдень 2 ... 5 ° С. У південних областях хмарно, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 ... 3 ° С, вдень +10 ... + 13 ° С.

У Києві хмарно, дощ, мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 ... 3 ° С, вдень 3 ... 6 ° С.

Сонце зійде о 7:57, а зайде о 16:10. Тривалість дня складе 8 год 13 хв. 6 січня всі православні народи святкують Різдвяний святвечір. З цього дня наступають Різдвяні морози.

Нагадаємо, У вівторок з південного заходу в країну прийде новий циклон. До вечора дощ з мокрим снігом можна очікувати в Житомирській, Київській, Черкаській областях. На решті території України — без істотних опадів. У центральних, південних і східних областях на дорогах можлива ожеледиця. У Чернігівській області спостерігатиметься туман, видимість знизиться до 400 м.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.meteoprog.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини