Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на перший день осені: які регіони заллє дощами
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на перший день осені: які регіони заллє дощами

На всій території йтимуть дощі

31 серпня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

 На свято Знань  погода не порадує ні школярів, ні їх рідних. На більшості територій країни прийдуть проливні грози та дощі, які супроводжуватиме сильний вітер. Вдень буде сіро та холодно.

Погода в Україні на перший день осені: які регіони заллє дощами

Погода не порадує учнів і батьків (фото з відкритих джерел)

В яких регіонах буде тепло, а в яких вітряно та прийде сльота, інформує  Український гідрометцентр.

На сході дощу не буде. Маленький дощик пройде лише на Полтавщині. Вночі в регіоні від +12 до +14 градусів, вдень від +23 до +25 градусів, в Луганській і Донецькій областях до +26 +28 градусів.

 На півдні буде хмарно, сонця мало, проте грози сюди не прийдуть. Нічна температура становитиме від +13 до +17 градусів, вдень очікується від +24 до + 27 градусів. У Криму сухо, без опадів. Вночі + 15 +17 градусів, вдень від +25 до + 27 градусів.

Півночі України не поталанило.  На  цю територію прийдуть грози, які вдень трохи зіпсують свято школярам. Холодно стане  вночі.  В північному  регіоні від +11 до +13 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від +22 до + 24 градусів.

Сльота, шквальний вітер, навіть, зливи будуть в західних областях країни. Окрім того, що будуть йти проливні дощі, ще й  відчутно похолодає. Нічна температура коливатиметься від +11 до +13 градусів, вдень очікується від +17 до + 19 градусів.

Центральні території дощі оминуть стороною, хоч температура знизиться і тут. Вночі + 11 +14 градусів, вдень прогріється до +22 + 25 градусів.

 В столиці в перший день осені вдень дощитиме, можливо докучатимуть і зливи. Вночі в столиці від +12 до +14 градусів, вдень від +21 до + 23 градусів.

Метеорологи стверджують, що проливні дощі з грозами перемістяться 2 вересня на центральні, південні та східні території. Стовпчик термометра буде  опускатись тут  до + 15 +20 градусів в денні години, до +10 + 14 градусів вночі.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що народний синоптик розповів, якою буде погода цієї осені.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини