Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на п'ятницю, 8 січня
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на п'ятницю, 8 січня

У п'ятницю один атмосферний фронт покине територію країни: вночі опади у вигляді дощу і мокрого снігу вірогідні в північних, центральних і східних регіонах

8 січня 2021, 07:52
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі опади у вигляді дощу і мокрого снігу вірогідні в північних, центральних і східних регіонах. Але з південного заходу протягом дня наблизиться інший циклон. Тому вдень дощі пройдуть в південних областях. На дорогах України, крім північних і центральних областей, можлива ожеледиця.

Погода в Україні на п'ятницю, 8 січня

Фото: Страна

У центральних областях хмарно, без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 ... 3 ° С, вдень 0 ... 3 ° С. На заході України хмарно, без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -2 ... 1 ° С, вдень 0 ... 3 ° С.

У північних областях хмарно, без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1 ... 2 ° С, вдень 0 ... 3 ° С. На сході України хмарно, без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 ... 3 ° С, вдень 1 ... 4 ° С.

У південних областях хмарно, дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 ... 3 ° С, вдень 2 ... 5 ° С.

У Києві хмарно, без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 ... 3 ° С, вдень 0 ... 3 ° С. Сонце зійде о 7:56, а зайде о 16:13. Тривалість дня складе 8 г. 17 хв.

  8 січня відзначається Собор Пресвятої Богородиці. У народі цей день називався Бабині каші. За каші і погоду передбачали на найближчий час: якщо каша в печі рум'яниться — до снігу.

Нагадаємо, 6 січня в їзді, крім південних областей, вночі можливі опади у вигляді дощу з мокрим снігом.  На крайньому заході, в північних регіонах і в Луганській області подібна погода збережеться і вдень. На дорогах очікується ожеледиця. У східних частинах України згуститься туман, видимість знизиться до 500 м.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.meteoprog.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини