Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на 4 травня: у яких областях пройдуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на 4 травня: у яких областях пройдуть дощі

Українцям розповіли, якою буде погода 4 травня, зокрема жителям яких регіонів варто підготуватися до дощу

4 травня 2022, 06:30
Поділіться публікацією:

У середу, 4 травня, в Україні буде весняно тепло, але в деяких регіонах пройдуть дощі. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Погода в Україні на 4 травня: у яких областях пройдуть дощі

Прогноз погоди на 4 травня / Фото: zastavok

Тож мешканцям Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей варто підготуватися до денних дощів. Але температура повітря на заході буде комфортною, в діапазоні +16…+18 градусів. Парасольки при виході надвір також слід прихопити одеситам, херсонцям і миколаївцям. Температура повітря у цих регіонах прогріється до +18...+20 градусів. Також опади можливі у Харківській, Черкаській та Кіровоградській областях.

На решті території України буде сонячно та сухо. Найхолодніше буде у Житомирській, Чернігівській та Сумській областях, там стовпчики термометра показуватимуть +13…+15 градусів. А ось найвища температура фіксуватиметься у Закарпатській та Одеській областях – +19…+21 градус.

У Києві, 4 травня, вдень обіцяють +14…+16 градусів. Погода буде переважно хмарною з проясненнями, але опадів не прогнозується.

Своїм прогнозом на сторінці у Facebook також поділилася український синоптик Наталія Діденко. За її словами, середа "утримуватиме недавні градуси". У більшості регіонів України пройдуть дощі, бо територією нашої країни пройде атмосферний фронт. Крім дощу, можливі грози, тому Діденко попросила не лякатися звуків, а враховувати прогноз.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нинішній клімат Києва – це клімат Херсона та Миколаєва десятки років тому: директор Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий розповів про наслідки глобального потепління.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини