Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на 27 квітня: у яких регіонах можливі опади
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на 27 квітня: у яких регіонах можливі опади

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, яка погода буде у країні 27 квітня та чи можливі опади

27 квітня 2022, 06:30
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній день, 27 квітня, порадує українців теплою та сонячною погодою. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла народний синоптик Наталія Діденко.

Погода в Україні на 27 квітня: у яких регіонах можливі опади

Прогноз погоди на 27 квітня (фото з відкритих джерел)

За її словами, у середньому температура повітря в областях України буде в діапазоні +14...+19 градусів. У південній та східній частині країни очікується трохи тепліша погода +18…+22 градуси. Вітер буде помірним.

Невеликі дощі можуть пройти у західних регіонах України (у другій половині дня опади можливі також у Чернівецькій області), трохи промокне Сумська область. А так, згідно з прогнозом, територією країни буде сухо.

У столиці України, 27 квітня, також прогнозується порівняно тепла погода. Температура повітря прогріється до +14 градусів, опадів не очікується.

Нагадаємо, що глобальне потепління — одна з найсерйозніших загроз для людства в найближчі десятиліття. Вчені кажуть, що зміни клімату неминуче позначаться не лише на житті людей, а й на їхньому зовнішньому вигляді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що глобальне потепління та зміна клімату призводить до зникнення та міграції багатьох видів тварин та рослин. Незабаром, за прогнозами експертів, через це з території України пропаде й соловей. Цього висновку дійшли вчені Мадридського університету. Результати досліджень викладено на сайті Американського орнітологічного товариства.

Читайте також, що за останні 30 років Земля втратила сотні мільярдів тонн льоду через потепління, тож полюси зрушили. Вчені зазначили, що вісь земна зсувається з півдня на схід. Зараз різниця у відстані становить 4 метри. Чим це загрожує?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини