Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на 27 березня: де очікується дощ та мокрий сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на 27 березня: де очікується дощ та мокрий сніг

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, у яких областях України буде похолодання та опади

26 березня 2022, 16:50 comments1149
Поділіться публікацією:

У неділю, 27 березня, у деяких регіонах нашої країни очікується погіршення погодних умов, зокрема, місцями пройде дощ та мокрий сніг. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла український синоптик Наталія Діденко.

Погода в Україні на 27 березня: де очікується дощ та мокрий сніг

Погода в Україні на 27 березня (фото з відкритих джерел)

Експерт зазначила, що завтра у більшості областей буде дуже холодно, температура повітря в середньому становитиме 0…+4 градуси. Але в західних та південних регіонах буде трохи тепліше, там стовпчики термометра піднімуться до +3…+9 градусів.

Жителям східних областей України варто підготуватися завтра до дощу та мокрого снігу, у цій частині країни вони найімовірніші. Найближчої ночі та завтра вранці опади також можливі у Сумській, Чернігівській та Київській областях.

На решті території, за словами синоптика Наталі Діденко, буде сухо. І поривчастий вітер, який розгулявся сьогодні, гудітиме і завтра.

У столиці України, 27 березня, також суттєво похолодає. Вночі буде 0...+2 градуси, а вдень стовпчики термометра піднімуться не вище за +5 градусів. Вдень опади малоймовірні, але надвечір може пройти невеликий дощ та мокрий сніг. Але у понеділок в Україну знову повернеться тепло.

Нагадаємо, кліматолог Світлана Краковська розповіла, що через 50 років клімат України може серйозно змінитись. Літо з кожним роком буде аномально спекотним, а зима перетвориться на весну або пізню осінь, а сніг може стати рідкістю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти Greenpeace попередили, що глобальне потепління на 1,5 градуси Цельсія стане катастрофою для деяких острівних держав Тихого океану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини