Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на 12 грудня: у яких областях буде мокрий сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на 12 грудня: у яких областях буде мокрий сніг

Сьогодні, 12 грудня, у більшості областей України погода буде теплою, але у деяких регіонах очікується сніг із дощем

12 грудня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

У неділю, 12 грудня, погода розділила Україну на дві частини: в одній йтиме дощ зі снігом, а на другій буде сонячно та без опадів. Такими даними поділився Укргідрометцентр.

Погода в Україні на 12 грудня: у яких областях буде мокрий сніг

Погода 12 грудня в Украине (фото з відкритих джерел)

Парасольки рекомендують взяти із собою мешканцям Житомирської та Вінницької областей, бо там дощ йтиме і вдень, і вночі. А ось мокрий сніг очікується в Івано-Франківській, Рівненській, Львівській, Волинській, Чернівецькій областях і на Закарпатті. У цих регіонах удень стовпчики термометра піднімуться до +2...+4 градусів, а вночі опустяться до -1...-3 градусів.

В інших областях України очікується сонячна та суха погода. Найтепліше 12 грудня буде на півдні країни. Там температура повітря прогріється до +6...+10 градусів. У Криму місцями позначка сягатиме +13 градусів.

У Києві сьогодні буде також сухо та сонячно. Температура повітря становитиме +6...+8 градусів. Можливий туман.

Нагадаємо, керівник гідрометцентру Черкаського Віталій Постригань зазначив, що грудень 2021 року до третьої декади лише показуватиме свою вдачу, а потім поступово вступатиме у свої права. Морози зі снігопадами в Україні прогнозують щонайменше за два тижні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що як мінімум 10 регіонів Іспанії зіштовхнулися із сильними снігопадами, через які виникли проблеми з рухом транспорту.

Читайте також, що на початку грудня у Карпатах вже відкрили мобільні пункти обігріву, оскільки температура повітря на горі Піп Іван становить -16 градусів. Пункти обслуговують 12 спеціалістів, за якими закріплено 4 одиниці техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини