Головна Новини Суспільство події Погода в Україні 30 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні 30 грудня

За два дні до Нового року в Україні очікується поступове підвищення температури повітря. В цей день у більшості регіонів країни сонце нарешті з'явиться з-за хмар, а опади очікуються лише в західних областях

30 грудня 2020, 06:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні очікується поступове збільшення температури воздуха. В цей день в більшості регіонів країни Сонце нарешті з'явиться з-за хмар, а опади очікуються лише в західних областях.

Погода в Україні 30 грудня

Фото: foodandmood.com.ua

У центральних областях хмарно з проясненнями. Температура повітря вночі 1... 5 ° С, вдень 6... 9 ° С. Вітер південно-східний 7-12 м/с. На заході країни теж хмарно, дощ. Температура повітря вночі 0... 4 ° С, вдень 6 ... 9 ° С. Вітер південно-східний 7-12 м/с. У Рівненській, Тернопільській і Чернівецькій областях опадів не очікується.

У північних областях хмарно з проясненнями. Температура повітря вночі 1... 3 ° С, вдень 4... 8 ° С. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

На сході України хмарно із проясненнями. Температура повітря вночі -2... 1 ° С, вдень 2... 5 ° С. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

У південних областях хмарно з проясненнями. Температура повітря вночі 5... 8 ° С, вдень +10... + 13 ° С. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

У Києві хмарно з проясненнями. Температура повітря вночі 1... 3 ° С, вдень 6... 8 ° С. Вітер південно-східний 7-12 м/ с.

Сонце зійде о 7:59, а зайде о 16:03. Тривалість дня становитиме 8 год. 04 хв.

Нагадаємо, атмосферні фронти циклонів Грета 1 і Грета 2 принесуть в Україну вже завтра, сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу та дощ — в залежності від градусів. Опади найбільш вірогідні в західних, північних областях, частини півдня і центрі України. Однак в східній частині, а також у Дніпропетровській, Полтавській, Запорізькій областях і Криму, фронти не дійдуть: ці регіони будуть залишатися під впливом східного антициклону, тому опадів не очікується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.meteoprog.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини