Головна Новини Суспільство події Погода в червні 2021 Україні: прогноз синоптиків на місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в червні 2021 Україні: прогноз синоптиків на місяць

У цьому році в Україні в червні середньомісячна температура буде коливатися в межах 18-22 градусів з позначкою "+"

31 травня 2021, 00:47
Поділіться публікацією:

Укргідрометцентр оприлюднив актуальну інформацію про те, якою буде погода в червні, в перший місяць літа. З матеріалу статті, ви дізнаєтеся, коли будуть опади і яку температуру очікувати.

Погода в червні 2021 Україні: прогноз синоптиків на місяць

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Експерти з Укргідрометцентру заявляють, що українцям нарешті варто очікувати справжнє літо і потепління в червні. Попри те, що це кінець весни пройшов з дощами, проте погода в червні стане по-справжньому літньою. Температура в цей період буде поступово збільшуватися, а опади зменшуватися. Мінімальна температура в перший місяць літа буде вищою ніж в попередні роки, а ось опадів буде в менше.

У цьому році в Україні в червні середньомісячна температура буде коливатися в межах 18-22 градусів з позначкою "+". У гірських місцевостях цей температурний показник буде трохи нижче — 14-18 градусів тепла. Загалом, кліматична характеристика для червня не є аномальною — температура очікується на 1-2 градуси вище, ніж в попередні роки для України в цей період.

За опадами в червні, то очікується 44-78 мм, а в горах — до 160 мм. Також ймовірні характерні для цього періоду зміни спеки і дощів. На більшій частині території України починається справжнє літо і спекотна погода. За даними синоптиків, українці в червні мають звернути увагу на стан ґрунту, щоб не було посухи.

Нагадаємо, весна практично підійшла до завершення, і всі українці з нетерпінням чекають настання літа. В першу чергу тому, що в Україні знову похолодало, а тепла і сонечка все ж хочеться. Як повідомляє "Сегодня", початок літа особливим потеплінням порадує, однак ближче до середині червня літо таки остаточно настане.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини