Головна Новини Суспільство події Погода почне стрімко погіршуватися: прогноз синоптика
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода почне стрімко погіршуватися: прогноз синоптика

Негода охопить багато регіонів уже в найближчу ніч

12 січня 2021, 13:41
Поділіться публікацією:

Погода в Україні незабаром кардинально зміниться: в більшості регіонів очікується мокрий сніг, температура почне падати. Також можливі дощі, сильний штормовий вітер і ожеледь. Про це на своїй сторінці в соціальних мережах написала синоптик Наталка Діденко.

Погода почне стрімко погіршуватися: прогноз синоптика

Прогноз погоди в Україні. Фото: УНІАН

"До нас мчить циклон! Вже в найближчу ніч цей циклон істотно ускладнить погоду в південній частині України — дощ, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця, сильний, до штормового, південно-східний вітер. Протягом 13 січня складні погодні умови поступово охоплять нашу південно-східну частину, схід України, а також Полтавську, Сумську, Дніпропетровську області, східні райони Кіровоградської та Черкаської областей. Вдень 13 січня в Одеській області ситуація заспокоїться", — йдеться в повідомленні.

Також синоптик зазначила, що снігу варто очікувати та в західних областях України, температура повітря опуститься нижче нуля.

А столиця України завтра опиниться в паузі між двома сильними циклонами, тому варто очікувати підвищення атмосферного тиску. Вночі температура опуститься до -2, -4 градусів, вдень — 1 градус морозу.

Наталя додала, що 14 січня почнеться сильне похолодання — морози будуть досягати -15 -19 градусів. Додамо, що пік морозів прогнозується на 15-19 січня. Вночі слід очікувати в ці дні до -15 -19 градусів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, коли в Україну прийде похолодання. Згідно з прогнозами метеорологів, останні дні грудня, а також початок січня буде теплим. Похолодання варто очікувати не раніше, ніж на Різдво. Таку заяву зробив начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

12 січня 2021, 14:26

Для чего метео служба и что она может,чтоб не было плохой погоды? ? ? АААААА аааааа,

Василий

12 січня 2021, 14:23

ПОСМОТРИМ,ещё не вечер.


Новини