Головна Новини Суспільство події Погода на 20 травня в Україні: у яких областях не обійдеться без опадів
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на 20 травня в Україні: у яких областях не обійдеться без опадів

Українцям розповіли, якою буде погода цієї п'ятниці і в яких регіонах варто очікувати опади у вигляді дощу

20 травня 2022, 05:30
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 20 травня, погода у більшості регіонів України буде по-справжньому теплою та комфортною. Але без дощів не обійдеться. Такі дані опублікував Український гідрометеорологічний центр.

Погода на 20 травня в Україні: у яких областях не обійдеться без опадів

Прогноз погоди на 20 травня (фото з відкритих джерел)

Синоптики зазначили, що парасольки варто підготувати для мешканців північних регіонів країни. Дощ вдень може пройти на Волині, у Рівненській, Житомирській та Київській, Сумській та Чернігівській областях. На решті території України буде сухо та сонячно.

Найтепліше, за даними, буде на Заході, там стовпчики термометра піднімуться до +25...+27 градусів. А ось найхолодніше – на Сході. У середньому +17…+19 градусів синоптики обіцяють у Харківській, Луганській та Донецькій областях. У північних регіонах буде трохи теплішим, там температура повітря прогріється до +21 градуса.

Своїм прогнозом погоди також поділилася на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталія Діденко. За її словами, ця п'ятниця буде справді теплою, а в західну частину країни прийде справжнє літо. Опади, за її прогнозом, також пройдуть лише на північному сході України, а на решті території переважатиме суха погода.

А ось у суботу, 21 травня, Діденко повідомила, що дощів побільшає, вони пройдуть практично скрізь, та ще й на додаток із грозами. Винятками стануть лише Одеська, Миколаївська та Херсонська області, а також Крим. А у неділю, 22 травня, варто підготуватися до похолодання, температура може впасти до +12…+18 градусів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нинішній клімат Києва – це клімат Херсона та Миколаєва десятки років тому: експерт про глобальне потепління.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини