Головна Новини Суспільство події Погода 21 липня: де найбільше похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода 21 липня: де найбільше похолодає

Україна 21-го липня буде однією з найбільш дощових і нових держав Європи

21 липня 2021, 07:28
Поділіться публікацією:

Всю територію України сьогодні накриють дощі. У західних областях нашої країни дощ з грозою розпочався вже вночі, а вранці та вдень 21 липня сильний дощ з грозою очікується в північних і центральних областях, а на півдні країни можливий ще й град. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Погода 21 липня: де найбільше похолодає

Прогноз погоди на 21 липня. Фото із відкритих джерел

Температура повітря вночі опуститься до 13-18 градусів тепла. Вдень стовпчики термометрів будуть на рівні 19-24 градусів тепла. У південно-східній частині країни буде тепліше — вночі до 20-25 градусів, а вдень — 28-33 градуси тепла.

Синоптик Наталка Діденко зазначає, що навіть в Одеській і Миколаївській областях вже почне змінюватися повітря в бік більш свіжого. Однак, за її словами, спека ще затримається на сході, а також у Дніпропетровській, Херсонській областях, в Криму та південному сході — там сьогодні очікується до 34 градуси тепла. Але вже 22-го липня спека спаде і там.

Нагадаємо, дослідники з'ясували, як же українці планують свою відпустку і куди збираються поїхати відпочивати цього літа. Так, 48% респондентів відповіли, що планують проводити свої відпустки поза домом. А 23% опитаних заявили, що відпочивати будуть як раз таки будинку, через недостатню кількість коштів на різні поїздки. Найбільший відсоток людей, які не можуть собі дозволити відпочинок поза домом, в Західному регіоні. А ось в Східному регіоні — навпаки, найменший відсоток.

Раніше "Коментарі" писали, що на Сонці зафіксували найбільшу за кілька років спалах. Стало відомо, великий сонячний спалах був зафіксований 3 червня, космічним апаратом відомства під назвою Solar Dynamics Observatory. Дана обсерваторія призначається для вивчення Сонця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини