Головна Новини Суспільство події Погода 20 липня: де пройдуть сильні дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода 20 липня: де пройдуть сильні дощі

Вологе Атлантичне повітря, яке поширюється з північного заходу, несе довгоочікувану свіжість і прохолоду

20 липня 2021, 07:28 comments1566
Поділіться публікацією:

Сьогодні на більше частини території України очікуються короткочасні дощі та грози. Винятком стане тільки південний схід країни — там 20 липня без опадів. У більшості західних областей сьогодні пройдуть сильні дощі, а в центральних — місцями очікується град і пориви вітру до 15-20 м / с. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода 20 липня: де пройдуть сильні дощі

Прогноз погоди на 20 липня. Фото із відкритих джерел

Прохолодніше всього буде вночі в західних областях України, там стовпчики термометрів опустяться до 12-17 градусів тепла. Днем в цьому регіоні потеплішає до 21-26 градусів тепла. А ось найспекотніше буде в південних, східних, а також Дніпропетровській області — до 31-36 градусів тепла вдень і 19-24 градуси вночі.

Крім того, в Укргідрометцентрі звертають увагу на те, що 20 липня в Чернівецькій, Рівненській, північних, східних, центральних, Запорізькій областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

20 і 21 липня на річках басейну Дністра в Тернопільській, Хмельницькій і Вінницькій областях очікується підйом води на 0,2 — 0,7 м, можливе формування значного місцевого стоку.

Нагадаємо, дослідники з'ясували, як же українці планують свою відпустку і куди збираються поїхати відпочивати цього літа. Так, 48% респондентів відповіли, що планують проводити свої відпустки поза домом. А 23% опитаних заявили, що відпочивати будуть як раз таки будинку, через недостатню кількість коштів на різні поїздки. Найбільший відсоток людей, які не можуть собі дозволити відпочинок поза домом, в Західному регіоні. А ось в Східному регіоні — навпаки, найменший відсоток.

Раніше "Коментарі" писали, що на Сонці зафіксували найбільшу за кілька років спалах. Стало відомо, великий сонячний спалах був зафіксований 3 червня, космічним апаратом відомства під назвою Solar Dynamics Observatory. Дана обсерваторія призначається для вивчення Сонця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини