Головна Новини Суспільство події Подорожі з ризиком: експерти назвали найнебезпечніші країни 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорожі з ризиком: експерти назвали найнебезпечніші країни 2020 року

Антирейтинг найнебезпечніших країн 2020 року очолила Венесуела, індекс злочинності в якій досяг майже 85%

15 липня 2020, 13:15 comments8964
Поділіться публікацією:

Аналітики представили топ найбільш небезпечних країн цього року, летіти в які у 2020-му краще не варто. Про це інформує аналітичний сервіс Numbeo, який займається моніторингом і порівнянням злочинності у світі.

Подорожі з ризиком: експерти назвали найнебезпечніші країни 2020 року

Згідно зі звітом аналітиків, на першому місці опинилася Венесуела: індекс злочинності в цій країні досяг 84,36%. Друге місце антирейтингу дісталося Папуа-Новій Гвінеї, де небезпека становить 80%. Далі йдуть Південна Африка (77,3) і Афганістан (76,9).

Менше, але все ж небезпечно в Гондурасі (76,6), Тринідаді і Тобаго (72,4). Також ризиковано відвідувати Бразилію (68,3), Гайани (68,1), Сальвадор (67,8) і Сирію (67,4).

Як раніше повідомляли "Коментарі", Єгипет відновив міжнародні авіарейси та знову відкрив основні туристичні визначні пам'ятки, включаючи Великі Піраміди Гізи, після більш ніж тримісячного закриття через пандемії коронавірусу.

Також ми писали, що з 15 липня посилений контроль на українсько-угорському кордоні. Згідно з новими правилами, тепер в Угорщину можуть потрапити лише громадяни України, які є членами сім'ї угорців, чи мають дозвіл на тимчасове або постійне знаходження в країні. Також угорський кордон відкритий для жителів усіх країн з низьким або середнім рівнем поширення коронавірусу. Україна в їх число не входить.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини