Головна Новини Суспільство події Подоляк розповів про підготовку зустрічі Зеленського та Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк розповів про підготовку зустрічі Зеленського та Путіна

Радник глави ОП вважає, що будь-які принципові рішення можуть бути прийняті лише на зустрічі президентів двох країн – РФ та України

22 березня 2022, 10:18
Поділіться публікацією:

Переговори президентів України та Росії є ключовими для відновлення миру. Така зустріч може відбутися у разі, якщо будуть напрацьовані допустимі компроміси для розмови тет-а-тет. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю ВВС розповів радник голови ВП Михайло Подоляк.

Подоляк розповів про підготовку зустрічі Зеленського та Путіна

Зеленський та Путін. Фото: з відкритих джерел

Радник керівника ОП зазначив, що принципові рішення можуть бути прийняті тільки в результаті прямих переговорів Зеленського і Путіна.

При цьому Михайло Подоляк наголосив, що Володимир Зеленський сьогодні єдина людина в Україні, яка повністю володіє ситуацією, яка є в країні і чудово розуміє всі можливості країни. Президент Зеленський, як ніхто інший в Україні, чудово розуміє всі аспекти, що відбуваються між двома країнами.

Подоляк зазначив, тому зустріч Зеленського та Путіна є ключовою для встановлення миру в Україні. Тому підготовка до такої зустрічі триває, до того ж українська сторона має розуміння з партнерами, які також допомагають таку зустріч організувати. Є чимало країн, які роблять усе можливе, щоб гарячу фазу війни в Україні було завершено якнайшвидше.

За словами радника глави ОП, головною причиною для зустрічей двох президентів має стати підсумковий документ, який мають напрацювати делегації України та РФ. Повинна з'явитися своєрідна "дорожня карта", яку можна буде обговорювати тет-а-тет на рівні глав держав та приймати рішення.

Щодо конкретної дати, коли з'явиться така "дорожня карта" і коли з'явиться привід для зустрічі, то поки що про це говорити складно, бо конкретної дати немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Генштабі розповіли, на скільки в окупантів ще вистачить запасів боєприпасів та продовольства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини