Головна Новини Суспільство події Подоляк озвучив "послання України" світові у 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк озвучив "послання України" світові у 2024 році

Михайло Подоляк закликав до справедливого закінчення війни, яки полягає у програші Росії.

25 грудня 2023, 15:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк звернувся з промовою, яку назвав  "послання України світові у 2024 році". У ній український посадовець пояснює, чому потрібно підтримувати Україну та критикує тих, хто проти. 

Подоляк озвучив "послання України" світові у 2024 році

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк опублікував у соціальній мережі X уривок власного інтерв'ю, де запитав у партнерів України, що ви можете зробити, щоб ваші діти були щасливі та мали можливість жити. Чи готові ви відійти в сторону, коли хтось прийде і спробує їх зґвалтувати чи вбити.

"Тоді чому ви нам пропонуєте нам це зробити. А якщо ви нам це не пропонуєте, то чому ви тоді ведете розмови, чи треба страждати від росіян далі?", — запитує Михайло Подоляк.

Радник голови ОП закликав поставити у цій війні справедливий фінал. Та пояснив, за яких умов він стане таким.

"Справедливий фінал можливий тільки в одному випадку: коли агресор, вбивця та злочинець покараний. А це можливо, коли він програє", — говорить Михайло Подоляк.

Подоляк також наголосив, що однією зі складових добробуту майбутнього є його прогнозованість, яка сьогодні вирішується у війні в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Папа Римський Франциску різдвяній промові згадав про Україну. Понтифік закликав до миру в Україні, а через війну назвав український народ "стражденним". 

Також "Коментарі" писали, що представник Володимира Зеленського назвали 6 країн ЄС, які не приєднались до гарантій безпеки України. До традиційної антиукраїнської позиції Угорщини додались: Польща, Мальта, Хорватія, Австрія та Словаччина. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини