Головна Новини Суспільство події По Сумщині ворог завдав авіаударів – найбільше дісталося Охтирці: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

По Сумщині ворог завдав авіаударів – найбільше дісталося Охтирці: є загиблі

Під завалами шукають тих, хто вижив

14 березня 2022, 09:20
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують завдавати авіаударів по житлових кварталах мирних міст. Так, внаслідок нічного бомбардування Охтирки на Сумщині загинули щонайменше троє мирних жителів. Як передає видання "Коментарі", про це у своєму відеозверненні у Facebook розповів мер міста Павло Кузьменко.

По Сумщині ворог завдав авіаударів – найбільше дісталося Охтирці: є загиблі

Охтирка. Фото: з відкритих джерел

Міський голова Охтирки зазначив, деякі співвітчизники йому дорікають у тому, що він розголошує звірства російських окупантів, показує на відео, що залишається після їх ударів. За словами Кузьменка, він це робить не для того, щоб показати, який сильний ворог, а щоб увесь світ побачив, що російський агресор прийшов в Україну і бореться не з вигаданими "нацистами" і навіть не з українською армією, а з мирним беззахисним населенням.

Павло Кузьменко зазначив, яскравим підтвердженням його слів є нічне авіабомбардування приватного сектора, житлових будинків Охтирки, де загинули щонайменше троє людей, інших поки що не знайшли. Мер наголосив, що тут немає і не було військових об'єктів, тут не було ЗСУ, тут були приватні будинки, які тепер догоряють після пожеж.

Мер Охтирки наголосив, що весь світ має бачити, як російські окупанти воюють з цивільними, як вони вбивають беззахисних людей, використовуючи проти них новітні технології ведення війни.

Кузьменко звернувся до світової спільноти перестати вдавати, що нічого незвичайного та страшного не відбувається і прийняти вольове рішення, щоб закрити небо над Україною, врятувати невинних людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ розповіли, чи варто чекати на спецназ Білорусі в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини