Головна Новини Суспільство події Плата за вхід: нові користувачі соцмережі X зіткнуться з комісією
commentss НОВИНИ Всі новини

Плата за вхід: нові користувачі соцмережі X зіткнуться з комісією

Деталі пропонованої схеми поки що не уточнюються

16 квітня 2024, 16:00 comments1145
Поділіться публікацією:

Американський мільярдер Ілон Маск запропонував новий захід для боротьби з фальшивими акаунтами на своїй соціальній платформі X, раніше відомій як Twitter. Згідно з його заявою, нові користувачі можуть зіткнутися із необхідністю оплати символічної суми за можливість публікації своїх постів.

Плата за вхід: нові користувачі соцмережі X зіткнуться з комісією

Ілон Маск хоче брати гроші з нових користувачів X

Маск стверджує, що введення плати є "єдиним способом" протистояти масовому створенню облікових записів автоматизованими системами, включаючи сучасні штучні інтелекти та троль-ферми. Ці системи, як зазначає він, здатні оминати стандартні методи верифікації, такі як тести CAPTCHA.

В рамках цієї ініціативи нові користувачі зможуть вільно створювати облікові записи, але для початку публікації контенту їм доведеться або заплатити невелику комісію, або почекати три місяці. Деталі запропонованої схеми, включаючи розмір комісії та точну дату запровадження змін, поки що не уточнюються.

Цей захід може стати частиною широкої стратегії очищення платформи від небажаного контенту та підвищення якості спілкування між користувачами. Пропозиція Маска вже викликала великі дискусії серед спільноти технологічних експертів та користувачів соціальних мереж, багато з яких висловлюють стурбованість щодо доступності платформи для нових користувачів.

У той час як деякі критики стверджують, що такий підхід може обмежити свободу слова і зменшити демократичність платформи, інші бачать у цьому кроці необхідний захід для забезпечення справжності та якості досвіду користувача.

Нагадаємо, що на нещодавній конференції Morgan Stanley, Ілон Маск, власник і візіонер компанії, поділився своїми амбітними планами щодо переосмислення концепції взаємодії користувачів з контентом , а також розширення функціоналу платформи у фінансовому напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини