Головна Новини Суспільство події План вбивств та світлина батька з виколотими очима: що знайшли у дівчини з Полтави, яка стріляла з арбалета
commentss НОВИНИ Всі новини

План вбивств та світлина батька з виколотими очима: що знайшли у дівчини з Полтави, яка стріляла з арбалета

Також знайшли особистий щоденник, у якому наперед розписаний увесь вересень

9 вересня 2021, 08:00
Поділіться публікацією:

Страшні речі знайшли представники слідства у квартирі, де мешкала полтавчанка Тая Петрова. Саме вона шокувала всю країну, випустивши стріли з подарованого батьками арбалета в навчальному закладі, де колись вчилася. Влучила в педагогів, які, на щастя, тільки отримали поранення. Але виявлені речі говорять про злочинні наміри 19-річної дівчини. Про це інформує "Полтавська хвиля", журналісти якої поспілкувались зі свідком, яка не афішує свого імені.

План вбивств та світлина батька з виколотими очима: що знайшли у дівчини з Полтави, яка стріляла з арбалета

Вдома у дівчини знайшли жахливі речі (фото: Нацполіція)

Вона розповіла, що їй стало лячно від того, коли на стіні кімнати вона побачила череп, вимащений підсохлою кров’ю. На столі знайшли записник дівчини, де вона спланувала кожен день вересня.

 В таке важко повірити, але метка арбалетниця планувала надалі здійснити нові напади й нові вбивства. Педагоги були першими. Правда, ще одне вбивство Таїса запланувала собі ще на 28 серпня. Але, невідомо, чи вона його здійснила і кого вибрала жертвою.Також 22 вересня агресивна полтавчанка мала підпалити дім, де проживала.

 В телефоні Петрової, який вилучили  поліціянти, були збережені світлини розрубаних на частки тварин.

 Свідок ще розповіла, що фотографія батька, що висіла на стіні її кімнати була в жахливому стані. Очі людини виколоті, саме фото помічене якимись символами, що нагадували східні ієрогліфи.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Полтаві 19-річна дівчина розповіла, чому почала криваву стрільбу з арбалета.Молода полтавчанка буквально через кілька днів  після свята знань вчинила криваву розправу в міській школі №11.  Стріляла без причини, просто так, в незнайомих освітян. Поранила двох педагогів. Можливо, когось і  ще вбила б, але зброю  в неї забрали. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини