Головна Новини Суспільство події Питання TikTok ще треба вивчити: чи загрожує українцям заборона застосунку у Держустановах, -Ткаченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання TikTok ще треба вивчити: чи загрожує українцям заборона застосунку у Держустановах, -Ткаченко

«Це зовсім інший контент»: потрібно задуматись над питанням заборони TikTok у державних установах

28 квітня 2023, 14:55
Поділіться публікацією:

Відповідну заяву зробив Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, пишуть "Коментарі" з посиланням на "24 канал".

Питання TikTok ще треба вивчити: чи загрожує українцям заборона застосунку у Держустановах, -Ткаченко

У Мінкульті заговорили про діяльність TikTok та його вплив на українців

Після того, як у Сполучених Штатах звернули увагу на діяльність всесвітньо відомого застосунку, його використання заборонили деяким державним службовцям у декількох країнах, включаючи США.

Тепер TikTok немає у гаджетах в працівників Міноборони Данії, в Канаді та на ґаджетах співробітників Єврокомісії.

На запитання, чи є необхідність в Україні запровадити обмеження щодо застосунку TikTok, Олександр Ткаченко розповів про власний досвід використання відеосервісу.

"Я в себе Тік-ток поставив колись до війни на два дні й потім зрозумів, що не моє, і не тому, що там не цікаво, а тому, що це зовсім інший контент. Це не телеграм-канали, це не інші соціальні мережі. Потрібно вивчити питання, чому власне пішла така тенденція стосовно заборони використання тікток у державних установах", — зауважив Ткаченко.

Та детальних інструкцій та планів щодо якигось обмежень щодо TikTok поки немає.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, —  скільки коштів потрібно українцям аби почуватися щасливими,- результати опитування Для щастя, щомісяця, громадянам України необхідно, в середньому, — 50 тисяч гривень. Такі дані щодо результатів опитування, опублікувала компанія “Active Group”, пишуть "Коментарі". Відповідне дослідження було проведене за допомогою онлайн-панелі “SunFlower Sociology”.

Читайте також на сайті "Коментарі", Переможниця одного із сезонів "Холостяка" вдруге стане мамою Олександра Шульгіна, з першого сезону "Холостяка" завагітніла вдруге, батько майбутньої дитини – американець.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини