Головна Новини Суспільство події Переможниця одного із сезонів «Холостяка» вдруге стане мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Переможниця одного із сезонів «Холостяка» вдруге стане мамою

Олександра Шульгіна, з першого сезону "Холостяка" завагітніла вдруге, батько майбутньої дитини - американець

28 квітня 2023, 13:00
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram дівчини.

Переможниця одного із сезонів «Холостяка» вдруге стане мамою

Олександра Шульгіна завагітніла вдруге

"Наше кохання потроїлося! Супермен і я чекаємо ще одну зірочку. А Анжелішка братика чи сестричку. Ми вже знаємо стать дитини, і я обов'язково скоро з вами поділюся. Але все поступово", -  написала Олександра Шульгіна.

До Сполучених Штатів Америки дівчина переїхала ще дванадцять років тому, після реаліті-шоу "Холостяк".  Від свого нареченого, заможного американця, який займається нерухомістю фіналістка шоу, народила доньку. І тепер, менш як через рік після пологів – знову чекає поповнення. Свої стосунки вони зберігають у таємниці і постать коханого — Олександра Шульгіна не розсекречує.

"Дякую заздалегідь за ваші теплі слова! Знаю, що ви радієте нашому щастю разом з нами. Ох, а я пишу цей пост і плачу. Рівень моєї чутливості знову зашкалює", –  додала переможниця "Холостяка".

У США дівчина побудувала кар’єру мотиваційного оратора.   До слова, із Максимом Чмерковським, тим же "холостяком"  першого сезону дівчина живе по сусідству. Він теж мешкає у США.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те,  - відомий у РФ  шоумен Стас Барецький придбав  підмосковний замок Алли Пугачової та Максима Галкіна, що не підтримають загарбницьке вторгнення РФ на територію України. Як розповів новий власник, відповідь  якого  оприлюднила "Говорит Москва", угода вже відбулась. Росіянин додав, що деталі обговорювались багато часу як в Ізраїлі,  так і в Прибалтиці. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, —  скільки коштів потрібно українцям аби почуватися щасливими,- результати опитування Для щастя, щомісяця, громадянам України необхідно, в середньому, — 50 тисяч гривень. Такі дані щодо результатів опитування, опублікувала компанія “Active Group”, пишуть "Коментарі". Відповідне дослідження було проведене за допомогою онлайн-панелі “SunFlower Sociology”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини