Головна Новини Суспільство події Питання про втрату безвізу з ЄС зняте, - Офіс президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання про втрату безвізу з ЄС зняте, - Офіс президента

Незважаючи на те, що західні партнери були дуже стурбовані рішенням КСУ, питання про втрату безвізового режиму вдалося владнати

12 листопада 2020, 18:25
Поділіться публікацією:

Президенту України Володимиру Зеленському вдалося налагодити питання про втрату бізвізу з Європейським Союзом після рішення Конституційного суду стосовно антикорупційного законодавства. Про це повідомили на офіційному сайті Офісу президента.

Питання про втрату безвізу з ЄС зняте, - Офіс президента

ФОТО: З відкритого джерела

За даними джерела, заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква розповів, що після скандального рішення суддів КСУ від 27 жовтня, Офіс Зеленського отримав безліч дзвінків і повідомлень від західних партнерів України, які були дуже стурбовані цим рішенням суду.

За словами Жовкви, тепер питання про втрату безвізового режиму з ЄС закрите. Як стверджує заступник керівника, це сталося завдяки швидким і рішучим діям з боку президента України.

"Питання безвізу вдалося владнати завдяки тому, що Президент у той же день зібрав термінове засідання Ради національної безпеки і оборони України й за його результатами вніс до Верховної Ради відповідний проект розв’язання кризи", — сказав Ігор Жовква.

Він також зазначив, що зараз уряд напрацьовує найбільш оптимальний варіант виходу з тієї ситуації, в якій опинилася Україна у зв'язку з рішенням КСУ.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, в КСУ заявили, що НАПК самоусувається від виконання своїх повноважень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини