Головна Новини Суспільство події Після суду Порошенко влаштував банкет у ресторані: хто був на частуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Після суду Порошенко влаштував банкет у ресторані: хто був на частуванні

Журналісти показали, як Петро Порошенко проводив вечір після суду, 19 січня

20 січня 2022, 10:20 comments1306
Поділіться публікацією:

У мережі з’явилась інформація, що одразу після закінчення судового засідання у Печерському суді п’ятий президент України Петро Порошенко, якого звинувачують у державній зраді, вирушив із соратниками до ресторану. Фото гостей Порошенка сфотографували журналісти  видання "Українська правда", передають "Коментарі".

Після суду Порошенко влаштував банкет у ресторані: хто був на частуванні

Петро Порошенко у суді. Фото з Facebook

Видання публікує світлини, як Петро Порошенко виходить зі свого автомобіля та заходить до ресторану "Царське село" у Києві. Також там з’являється чимало інших відомих постатей. Репортери "спіймали" на камеру  Ірину Геращенко, Олексія Гончаренка, Вікторію Сюмар, Артура Герасимова, Сергія Алєксєєва, Яну Зінкевич, Віталія Гайдукевича, Юрія Бірюкова,  Іллю Новікова, Святослава Цеголка та інших. Також там помітили мільйонера Ігоря Воронова.

Згодом у Facebook Ірина Геращенко написала, що дійсно була у ресторані з Порошенком. За її словами, політики влаштували собі щось на кшталт "новорічного корпоративу": їли, пили вино, співали колядки та національні пісні.

"Ввечері нарешті змогли привітати Петра Порошенка та Марину Порошенко з новорічними та різдвяними святами. Користуючись присутністю у Києві й наших колег із регіонів, запросили фракцією "Європейська Солідарність" Петра та Марину, наших колег із Київради, молодіжку і друзів на зустріч за межами партійного офісу. Це рідкісна можливість — зібратися разом на пів годинки в одному з ресторанів недалеко від офісу, поспівати щедрівок/колядок не у суді, побажати одне одному й Україні щасливого, європейського  2022 року. Їли смачні деруни. Підняли по келиху вина", — написала Геращенко у Facebook.
Нагадаємо, вчора, 19 січня, суд наклав арешт на майно Петра Порошенка та його дружини, а також відпустив його під особисте зобов’язання. Проте п’ятий президент України повинен здати свої документи для поїздок за кордон, не покидати межі Київської області та приходити на судові засідання. ДБР таке рішення судді планує оскаржити, оскільки вимагали арештувати Порошенка з альтернативою внесення застави в один мільярд гривень. Нагадаємо, Порошенка звинувачують у державній зраді та сприянні тероризму.

Читайте також: Комуністи у Росії просять Путіна визнати "ЛНР" і "ДНР" незалежними державами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини