Головна Новини Суспільство події Після ганьби в Австрії Кулеба та Резніков мають знайти сміливість та відреагувати, - адвокат
commentss НОВИНИ Всі новини

Після ганьби в Австрії Кулеба та Резніков мають знайти сміливість та відреагувати, - адвокат

Міністр закордонних справ Кулеба та міністр оборони Резніков мають зняти дипломатичний статус з порушників та надати дозвіл на їх затримання

17 серпня 2022, 11:17 comments3142
Поділіться публікацією:

У Відні, в столиці Австрії, 16 серпня на вулиці Рінгштрассе, це кільцева вулиця навкруги центру, три чоловіки в нетверезому стані, на повній швидкості, врізались у авто, в якому перебували 4-и німецькі студенти. Коли приїхала поліція, чоловіки натиснули на газ автомобіля і почали тікати. Проте їх відразу спіймали, неподалеку, на Ратгаусплац, біля парламенту Австрії. Копи наставили пістолети на порушників, які виявились українськими дипломатами, одному з них, 39 років і він має статус військового аташе. Як інформує портал "Коментарі", про це у себе в Facebook пише представник адвокатів Донецької області в Раді адвокатів Національної асоціації адвокатів України Сергій Осика.

Після ганьби в Австрії Кулеба та Резніков мають знайти сміливість та відреагувати, - адвокат

Військовий аташе, полковник Андрій Білевич. Фото: Facebook Сергій Осика

"А тепер важливо вдуматися, ми ж усі розуміємо, що в Україні кровопролитна війна з Росією, на фронті гинуть хлопці, по усій країні поліція незаконно робить облави на людей для мобілізації, що Україна отримала статус кандидата Євросоюзу, що ми постійно просимо у тієї ж Австрії про грошову та військову допомогу. А тут цілий військовий аташе, ганяє бухим по Відню, наче схопив Бога за бороду. Пройшла вже доба, МЗС у особі Олега Ніколенка визнало, що цей злочин був зроблений саме їх співробітниками. Але вони мовчать про те, хто це зробив. Добре, що на сайті посольства вказано, що військовим аташе є полковник Білевич Андрій В’ячеславович", – написав Сергій Осика. 

Адвокат задається питанням, цікаво, які прізвище ще двох молодиків, які були з ним у авто, можливо посол Химинець Василь Васильович, знайде час, та повідомить суспільству, як він "закриває очі на пияцтво своїх підлеглих".

"Ярозумію, що це не перший такий випадок, просто тепер це випливло у ЗМІ, бо поліція Відня вже не хоче закривати очі на такі злочини українців та злила інфу журналістам. Влучно написав Клаус Лойбнеггер, автор статті про цю аварію у виданні Kronen Zeitung: "Тепер справа за Україною – "здати" своїх дипломатів під австрійське законодавство". Цікаво, міністр закордонних справ Кулеба, та міністр оборони Резніков, знайдуть у себе сміливість, знімуть дипломатичний статус з алкашів та нададуть дозвіл на їх затримання? Чи будуть до останнього покривати цих негідників, ще більше показуючи цивілізованому світу, що в Україні тхне корупцією та кумовствовом", — зауважив Сергій Осика. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — невіра Заходу в Україну та одкровення Зеленського: чому правда розкрилася саме зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини