Головна Новини Суспільство події Підрив автомобіля ЗСУ на Донбасі визнали терактом
commentss НОВИНИ Всі новини

Підрив автомобіля ЗСУ на Донбасі визнали терактом

Прокуратура розкрила подробиці інциденту

28 квітня 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

Підрив автомобіля ЗСУ на Донбасі визнали терактом

ЗСУ - фото: Народна правда

Прокуратура Луганської області відкрила кримінальне провадження щодо підриву військової автівки ЗСУ 27 квітня 2021 року. Правоохоронці кваліфікують подію як терористичний акт, що призвів до загибелі людини. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Поки, за даними слідства, відомо лиш те, що українські військові випадково наїхали на невстановлений вибуховий пристрій. 

"27 квітня 2021 року близько 12:30 в районі населених пунктів Оріхове та Новотошківське Сєвєродонецького району Луганської області автомобіль Збройних Сил України "ГАЗ-66" наїхав на невстановлений вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху один з українських військовослужбовців загинув, ще троє отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості", — йдеться в заяві.

Наразі працівники прокуратури в терміновому порядку проводять розшук осіб, які можуть бути причетними до злочину та достеменно встановлюють всі обставини трагічної події.

Нагадаємо, що цей інцидент стався в зоні відповідальності ОТГ "Північ". Станом на вчора лікарі оцінювали стан поранених бійців, як задовільний.

Варто зазначити, що 22 квітня внаслідок осколкового поранення в зоні відповідальності ОТГ "Північ" також помер український військовий. Того разу, швидше за все, окупанти використовували міномети або гранати.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як фахівці оцінюють нещодавні домовленості Тристоронньої контактної групи з питань Донбасу. На думку військового експерта Влада Волошина, про прорив можна буде говорити лише після того, як РФ почне прибирати свої війська із прикордонних територій, а також не просто скоротить, а й припинить обстріли. Більше деталей шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете ознайомитися з прогнозом українського МЗС щодо ймовірного повноцінного нападу Росії на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини