Головна Новини Суспільство події На Донбасі підірвався військовий автомобіль ЗСУ: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі підірвався військовий автомобіль ЗСУ: є жертви

Військові повідомляють про одного загиблого та трьох поранених бійців

27 квітня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

За інформацією пресслужби штабу Операції об'єднаних сил, 27 квітня на Донбасі підірвався автомобіль Збройних Сил України. Вибух забрав життя одного військовослужбовця, ще троє отримали поранення.

На Донбасі підірвався військовий автомобіль ЗСУ: є жертви

27 квітня в зоні ООС підірвалася автівка - фото з відкритих джерел

Трагедія сталася в зоні відповідальності ОТГ "Північ". Військові зазначили, що українські солдати підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

"Внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав травмування, несумісні з життям. Ще троє військовослужбовців дістали бойові травмування", — повідомили в штабі ООС.

Наразі травмованих бійців доставили в лікарню. Лікарі оцінюють їхній стан, як задовільний.

Обставини інциденту вже з'ясовує керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

Варто зазначити, що 22 квітня внаслідок осколково поранення в зоні відповідальності ОТГ "Північ" також помер український військовий. Того разу, швидше за все, окупанти використовували міномети або гранати.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як фахівці оцінюють нещодавні домовленості Тристоронньої контактної групи з питань Донбасу. На думку військового експерта Влада Волошина, про прорив можна буде говорити лише після того, як РФ почне прибирати свої війська із прикордонних територій, а також не просто скоротить, а й припинить обстріли. Більше деталей шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете ознайомитися з прогнозом українського МЗС щодо ймовірного повноцінного нападу Росії на Україну.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини