Головна Новини Суспільство події На Донбасі знову загострення: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі знову загострення: є загиблі

22 квітня внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі загинув український військовослужбовець

22 квітня 2021, 13:34
Поділіться публікацією:

Українці з нетерпінням чекають анонсованої деескалації конфлікту на сході України. Однак поки ситуація залишається досить напруженою, українська сторона фіксує постійні обстріли з боку російських окупантів. За інформацією оперативно-тактичного угруповання "Північ", 22 квітня осколкове поранення забрало життя одного з українських військовослужбовців.

На Донбасі знову загострення: є загиблі

22 квітня на Донбасі загинув іще один боєць ЗСУ. Фото із відкритих джерел

Інцидент стався в зоні відповідальності ОТГ "Північ", однак конкретного напрямку чи населеного пункту не вказують. Повідомляється лише, що українські позиції були обстріляні із забороненої зброї. Судячи з того, що боєць загинув внаслідок осколка бойового снаряда, окупанти, швидше за все, використовували міномети або гранатомети.

Штабісти повідомляють, що на місці події зараз працюють фахівці з військової частини. Також своїх представників прислала і Військова служба правопорядку ЗСУ. З'ясовуються всі обставини події.

Варто відзначити, що за офіційними даними штабу ООС, ще о 7 ранку українська сторона не рапортувала про бойові втрати серед особового складу. Однак використання забороненого стрілецької зброї, гранатометів і мінометів було тричі зафіксовано поруч із Південним, Зайцевим і Пісками Донецької області.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як фахівці оцінюють нещодавні домовленості Тристоронньої контактної групи з питань Донбасу. На думку військового експерта Влада Волошина, про прорив можна буде говорити тільки після того, як РФ почне прибирати свої війська з прикордонних територій, а також не просто скоротить, а й припинить обстріли. Більше деталей шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете ознайомитися з прогнозом українського МЗС щодо ймовірного повноцінного нападу Росії на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини