Головна Новини Суспільство події Підозрюваний у побитті ветерана у Смілі раніше вже порушував закон: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозрюваний у побитті ветерана у Смілі раніше вже порушував закон: подробиці

Поліція розкрила подробиці нападу на ветерана у Смілі

10 вересня 2024, 19:38
Поділіться публікацією:

Начальник поліції Черкаської області, Олег Гудима, в ефірі телемарафон розповів, що молоду людину, яка напала на ветерана війни у місті Смілі, не можна вважати кримінальним авторитетом.

Підозрюваний у побитті ветерана у Смілі раніше вже порушував закон: подробиці

У поліції розповіли, ким насправді є підозрюваний у побитті ветерана

Олег Гудима розповів журналістам, що підозрюваного було двічі притягнуто до відповідальності: уперше він заплатив штраф за бійку та удари, а вдруге — за те, що зірвав золотий ланцюжок із жінки, за що йому дали умовний термін на рік. Але тепер, вчинивши злочин під час умовного терміну, на нього можуть чекати суворіші заходи згідно із законом.

"Він не перебував у місцях позбавлення волі, але він притягувався до відповідальності. Але назвати кримінальним авторитетом у сенсі того, як ми з вами це розуміємо, його не можливо. Його не можна віднести до такої категорії осіб", — зазначив він.

За словами Гудими, ведуться слідчі дії, зокрема, перевіряються дії поліцейських на місці події. Аналізуються відеозаписи з камер та опитуються свідки. Після публікації відео інциденту в інтернеті, поліція розпочала ретельніше розслідування.

Раніше "Коментарі" писали, що Юрій Гудименко, ветеран війни та керівник ГО "Українське об'єднання Мрія", різко засудив дії поліції, яка, за його словами, фактично проігнорувала жорстоке побиття військовослужбовця у Смілі. Крім того, ветеран зазначив, що саме бездіяльність з боку правоохоронців підштовхнула інших військових взятися збирати гроші як винагороду тому, хто покарає нападників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава Міністерства внутрішніх справ України прокоментував ситуацію, назвавши її "ганебною" та заявив про негайне відкриття кримінального провадження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини